نمایش آخرین نوشته های شما به صورت های مختلف سبب افزایش بازدید این پست ها خواهد شد. می توانید با ساخت اسلایدر آخرین پست ها در وردپرس یک شیوه نمایش منحصر بفرد برای نمایش نوشته های خود ایجاد کنید.
با ایجاد این نوع اسلایدر، می توانید به همراه نوشته های خود تصاویر شاخص آن ها و توضیحات چکیده را نمایش داده و در بخش های مختلف صفحات بخصوص صفحه اصلی، آخرین نوشته های خود را به صورت اسلایدری به نمایش در بیاورید.
برای ساخت اسلایدر پست ها در وردپرس در این آموزش از وردپرس نارنجی افزونه ای کاربردی را معرفی خواهم کرد.
ساخت اسلایدر آخرین پست ها در وردپرس
افزونه ای که در این آموزش برای ایجاد اسلایدری از آخرین نوشته های شما معرفی می کنم، با عنوان WP Responsive Recent Post Slider در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است.
این افزونه که دارای دو نسخه تجاری و رایگان می باشد، تا کنون با بیش از 20.000 نصب فعال توانسته است امتیاز 4.7 را از کاربران خود به دست بیاورد.
با نصب و فعال سازی WP Responsive Recent Post Slider ، می توانید از شورت کدی که در اختیار شما قرار می دهد استفاده کرده و اسلایدری از پست های خود را نمایش دهید.
برای ساخت اسلایدر آخرین پست ها در وردپرس، با کلیک روی دکمه زیر این افزونه را از مخزن وردپرس دانلود کرده و سپس به کمک آموزش نحوه نصب افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی آن در وب سایت خود نمایید.
دانلود افزونه WP Responsive Recent Post Slider
پس از نصب و فعال سازی افزونه منویی با عنوان Recent Post Slider در پیشخوان وب سایت شما ظاهر می شود که با کلیک روی آن به صفحه ای مانند تصویر زیر هدایت خواهید شد.

همانطور که مشاهده می کنید در این صفحه شورت کد افزونه نمایش داده می شود و شما می توانید با کمک این شورت کد در نسخه رایگان، از 4 طراحی مختلف استفاده کنید و با کلیک روی دکمه Demo for Designs این طراحی ها را مشاهده و یکی را استفاده نمایید.
در این شورت کد علاوه بر انتخاب طراحی می توانید دسته بندی های نوشته های آخر خود را نیز با category و شناسه دسته بندی نوشته ها مانند قطعه کد زیر محدود کنید.
[recent_post_slider design="design-1" category="5,6"]

همانطور که مشاهده می کنید با کمک این شورت کد اسلایدر آخرین پست ها در وردپرس ساخته و نمایش داده خواهد شد.
slm
chetor mitoonam in shortcode ro dakhele safhe asli bezaram?
yani in k toye viraeshgare ghaleb in code ro toye kodoom file bayad gharar bdam?
سلام و درود
لازم نیست شورت کد رو در فایل اصلی قالبتون بزارید
برای نمایش اسلایدر در صفحه اصلی، بسته به اینکه از چه صفحه ساز و یا ویرایشگری استفاده می کنید( ویرایشگر کلاسیک یا گوتنبرگ) می تونید در ویرایشگر کلاسیک شورت کد را در قسمت متن و در ویرایشگر گوتنبرگ در بلوک کد قرار بدید و خود افزونه پست های شما را به صورت اسلایدر نمایش خواهد داد.
مرسی از وقتی که میزارین
من این کارو انجام دادم و این افزونه در صفحه اصلی نمایش داده شد اما نوشته هام رو نمیخونه اصلا. ب نظرتون مشکل چی هست؟
خواهش می کنم.
قالبتون از تصویر شاخص پشتیبانی می کنه؟
یه دلیل دیگه هم ممکنه افزونه با قالبتون سازگاری نداشته باشه