لینک دادن در وردپرس و نحوه ریدایرکت 301 لینکها در وردپرس یکی از مهم‌ترین مسائل در زمینه سئو و بهینه‌سازی وردپرس هستند و باید همواره سایت خود را مورد بررسی قرار دهید و لینک‌هایی که به هر دلیلی مشکلی دارند و یا اینکه صفحه‌ای از سایت که کاربرد خاصی ندارد و برای بازدیدکننده کاربردی نیست را به صفحه دیگری منتقل کنید. اما عمل انتقال آدرس‌ها در وردپرس دربردارنده نکته مهمی است و آن اینکه لینک‌های شما باید به گونه‌ای کاربران را در وردپرس ریدایرکت کنند که امتیاز صفحه فعلی در موتور جستجو به صفحه لینک مقصد منتقل شود.

در این مقاله قصد دارم شما را با نحوه لینک دادن در وردپرس و ریدایرکت کاربران در وردپرس آشنا کنم تا با استفاده از این ویژگی بتوانید کاربران را به صورت بهینه و اصولی به لینک دیگری هدایت کنید. پس تا انتها با ما همراه باشید.

ریدایرکت 301 در وردپرس چیست؟

ریدایرکت به معنی انتقال کاربر به آدرس جدید است به صورتی که وقتی وارد لینکی که تعیین کردید شدند ریدایرکت در آن صورت گرفته و به صورت خودکار به صفحه مقصد هدایت شوند. اما نوع چنین انتقالی هم مهم است و باید ریدایرکتی که صورت میگیرد به صورت 301 باشه تا امتیاز صفحه مبدا به صفحه مقصد منتقل شده و موتورهای جستجو صفحه مقصد را به عنوان لینک اصلی بشناسند.

روش انتقال ریدایرکت 301 در وردپرس صرفا محدود به صفحات داخلی نیست و شما میتوانید برای صفحات خارجی و لینک دادن به سایتهای دیگر هم استفاده کنید. همانطور که میدانید در سایت‌هایی که محتوای زیادی تولید میشود به دلایلی ممکن است  یک نوشته را حذف کنید، در حالت عادی همه ما این صفحه رو پاک می‌کنیم که در نهایت وقتی بازدیدکننده وارد سایت شود به صفحه 404 وردپرس خواهد رسید.

روش بهتر این است که مطالب و لینک‌هایی را که در سایت حذف می‌کنید و کاربران با مراجعه به چنین لینک‌هایی به صفحه 404 منتقل می‌شوند را به یک نوشته مرتبط و یا صفحه دلخواه هدایت کنیم تا کاربرانمون با یک صفحه خالی مواجه نشوند.

بنابراین کاربرد ریدایرکت 301 در وردپرس اینجاست که به ما کمک می کند تا اعتباری که برای صفحه حذف شده به دست آورده بودیم را به صفحه دیگری که با آن صفحه مرتبط هست منتقل کنیم.

نحوه ریدایرکت 301 در وردپرس

افزونه‌ای که قصد معرفی آن را  دارم با عنوان Redirections  در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است و تاکنون توانسته تا بیش از 1 میلیون نصب فعال و امتیاز 4.2 را کسب کند. با استفاده از این افزونه میتوانید نسبت به انتقال صفحات در وردپرس اقدام کنید. قبل از هر کاری با کلیک روی دکمه زیر افزونه مورد نظر را دانلود کرده و سپس با استفاده از  آموزش نحوه نصب افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب افزونه در سایت خود بکنید.

دانلود افزونه Redirections 

پس از نصب و فعال سازی افزونه در منوی ابزارها زیر منویی با عنوان Redirection ایجاد می شود.

افزونه redirection
منوی افزونه

همانطور که میبینید در بخش تنظیمات تغییر مسیر ، ۷ بخش دیگر وجود دارد که به بررسی آنها میپردازیم.

Redirections

در این بخش میتوانید لینک های آسیب دیده را به یک لینک سالم منتقل کنید و مدیریت لینک های ۴۰۴ در وردپرس را انجام دهید.
در قسمت Source URL لینک آسیب دیده یا ۴۰۴ را وارد نمایید و در قسمت Target URL لینک مقصد را وارد نمایید.

بخش Redirections در پلاگین تغییر مسیر وردپرس
بخش Redirections

Groups

در این زبانه میتوانید گروه های مختلفی را برای لینک های مختلف ایجاد کنید. برای مثال در حالت پیشفرض دو گروهRedirections  و Modified Posts  وجود دارند.

بخش گروه ها در افزونه تغییر مسیر وردپرس
بخش گروه ها

Logs

در بخش گزارش ها، گزارش های لینک هایی را برای شما نمایش میدهد که کاربران در آن با مشکل مواجه شده اند.

بخش گزارشات افزونه تغییر مسیر وردپرس
بخش گزارش ها

404 errors

در این بخش تمامی لینک های ۴۰۴ را شناسایی و برای شما نمایش میدهد.

بخش ارورهای 404 در افزونه تغییر مسیر وردپرس
بخش 404

Import/Export

در این بخش می توانید فایل .htaccess ، فایل CSV یا سایر فایلهای حاوی اطلاعات ریدایرکت خود را آپلود نمایید.

بخش درورن ریزی یا برون ریزی در افزونه تغییر مسیر
درون ریزی یا برون ریزی

Options

این بخش در واقع تنظیمات افزونه جهت مدیریت لینک های ۴۰۴ در وردپرس میباشد. در این قسمت میتوانید تنظیم کنید که به چه مدتی گزارش های ریدایرکت ها و ۴۰۴ ها را برای شما نگهداری کند. همچنین میتوانید درون ریزی لینک های Redirections ها و Modified Posts را انجام دهید.

تنظیمات افزونه تغییر مسیر وردپرس
تنظیمات افزونه

در قسمت آخر نیز میتوانید تمامی تغییر مسیرها، گزارش ها و … را پاک کنید که پیشنهاد این کار را تا جایی که مجبور نباشید نمی دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *