از آنجایی که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای همه گیر است و افراد مختلفی برای ساختن وبسایتهای ساده یا پیچیده از آن استفاده می کنند؛ کمبود یک برنامه اضافی برای ساخت صفحات با ظاهری گرافیکی زیبا آن هم بدون استفاده از کد نویسی احساس می شود.

یکی از این ابزار های مفید که به تازگی تعداد آنها هم بیشتر شده است, صفحه ساز ها هستند. صفحه ساز (Page Builder)  در وردپرس به کاربر این امکان را می دهد تا بدون داشتن دانش کد نویسی بتواند تنها با وارد کردن اطلاعات و انتخاب ویژگی های ظاهری المان ها, صفحات دلخواه خود را بسازد.

در این مقاله از وردپرس نارنجی، در مورد ویژگی صفحه سازها صحبت کرده و تعدادی از آنها را معرفی می کنیم.

صفحه ساز وردپرس

همانطور که گفتم صفحه ساز وردپرس به کاربران این امکان را می دهد که بدون کد نویسی بتوانند ظاهری جذاب و گرافیکی را به سایت خود اضافه نمایند. قبلا نیاز بود که صفحه سازی و چینش المان های خود را به دست کدنویس های وبسایت بسپارید تا تغییرات مورد نیاز را برای شما انجام دهند و شاید پس از اتمام کار، آن چیزی که انتظار داشتید را تحویل شما ندهند و برای جلوگیری از نزاع بین طرفین، مجبور به استفاده از طراحی مشابه می‌شدید. اما در حال حاضر با قالب های جدیدی که طراحان قالب وردپرس و خدمات صفحه سازی که در کنار آن به کاربران ارائه میدهند، می توان در عرض چند دقیقه یک صفحه به شکل دلخواه خود داشته باشید. در صفحه ساز وردپرس به راحتی با Drag & Drop میتوانید المان های مختلف را در صفحه خود قرار دهید و صفحه را به راحتی و بدون نیاز به حتی یک خط کدنویسی برای شما می سازد. کار با صفحه ساز ها به این شکل می باشد که یک پنل در اختیارشما قرار میگیرد و می توانید المان های خود را به راحتی در صفحه قرار دهید، صفحه خود را بسازید و پس از ذخیره، خواهید دید که صفحه شما به شکل دلخواه شما در آمده است. صفحه ساز ها به دو شکل ارائه می شوند.

نوع اول: صفحه سازهای همراه با قالب

برخی از صفحه سازها به صورت یکپارچه با قالب ارائه می شوند و فقط قابلیت استفاده در آن قالب را دارند. مثلا قالب انفولد دارای صفحه ساز داخلی می باشد که کاربر با استفاده از آن می تواند ماژول های مختلفی را ایجاد کند و آن ها را در سطر ها و ستون هایی دلخواه قرار دهد تا ظاهر صفحات مختلف را ایجاد نماید.

نوع دوم: صفحه سازهای مجزا و به صورت افزونه

برخی از صفحه ساز ها هم به صورت یک افزونه ارائه می شوند، می توانید از این نوع صفحه سازها به دلیل اینکه به یک قالب خاصی وابسته نمی باشند در همه پوسته ها استفاده کنید. ویژگی های اصلی این نوع صفحه سازها تقریبا مشابه با صفحه سازهای همراه با پوسته ها می باشد. تفاوتی که این نوع صفحه ساز ها با نمونه های قبلی دارند ظاهر المان های آنها می باشد. المان های ارائه شده در این نوع صفحه ساز ها ممکن است با المان های پیشفرض قالب از نظر ظاهری تفاوت داشته باشند. البته با استفاده از css می توان ظاهر این المانها را نیز تغییر داد.

برخی از صفحه سازهای پرطرفدار عبارتند از:

که در مقالات بعدی به  معرفی و آموزش آنها خواهیم پرداخت.

2 پاسخ

  1. سلام ممنون از آموزش خوبتون
    به نظر شما بهترین صفحه ساز وردپرس کدوم یکی هست. از نظر کارایی بیشتر و سادگی کار کردن

    1. سلام
      لطف دارید
      میشه گفت از نظر امکانات المنتور صفحه ساز ایده آلی هست و از نظر سادگی کار کردن و محبوبیت کامپوزر محبوب تر هست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *