وردپرس این سیستم مدیریت محتوای قدرتمند و محبوب، توسعه پذیری خود را از افزونه های خود می گیرد. افزونه های وردپرس قابلیت های بسیاری را به وب سایت شما اضافه می کنند، اما در این میان بسیاری از افزونه های وردپرسی که نباید روی وب سایت خود نصب کنید وجود دارند.

هر کسی که وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای خود انتخاب می کند، بعد از انتخاب قالب دلخواه اولین سوالی که ذهنش را مشغول می کند افزونه های وردپرسی است.

اینکه کدام افزونه ها را باید نصب کنید و چه افزونه هایی برای وب سایت شما مناسب هستند، سوالاتی است که در آموزش انتخاب افزونه وردپرس پاسخ داده شده است.

در این آموزش از وردپرس نارنجی به نباید های افزونه ها خواهم پرداخت. در ادامه در مورد افزونه های وردپرسی که نباید روی وب سایت خود نصب کنید ، صحبت می کنم.

افزونه های وردپرسی که نباید روی وب سایت خود نصب کنید

چرا باید در مورد افزونه هایی که نباید روی وب سایت خود نصب کنید صحبت کنیم؟ همیشه در وردپرس نارنجی در مورد انواع افزونه ها، کاربرد آن ها دلایل نصب آن ها و نحوه کارکرد افزونه صحبت می کنم، اما به نظر شما چرا باید در مورد افزونه هایی که نباید نصب شوند بخوانید؟

بسیاری از افراد به خصوص تازه واردان دنیای وردپرس، افزونه ها را از هر منبعی دانلود و نصب می کنند، هر افزونه ای که یک نیاز آن ها را برطرف می کند را دانلود می کنند و به سرعت روی وب سایت خود نصب می کنند؛ در حالی که افزونه ها بسیار مهم هستند و وب سایت شما و امنیت وردپرس را تحت تاثیر می گذارند.

پس شما پس از بررسی و انتخاب هر افزونه، باید بررسی کنید که افزونه انتخابی جزو مواردی که در ادامه توضیح می دهم نباشد و سپس اقدام به نصب آن روی وب سایت خود کنید.

1.افزونه های نال شده

قبلا به صورت مفصل در مورد اینکه چرا نباید از قالب ها و افزونه های نال شده استفاده کنید صحبت کردم. در اینجا نیز توضیح کوتاهی در این مورد خواهم داد.

افزونه های نال شده
افزونه های نال شده که نباید نصب بشوند

افزونه های نال شده افزونه های تجاری هستند که برخی افراد با تغییر در کدهای آن ها، امکان استفاده از این افزونه های تجاری را بدون لایسنس در اختیار شما قرار می دهند.

همین تغییر کدها می تواند مشکلات زیادی را برای شما و سایتتان به وجود بیاورد از جمله:

یکی از گروه های افزونه های وردپرسی که نباید روی وب سایت خود نصب کنید، همین افزونه های نال شده هستند. اگر وب سایتتان برای شما مهم است، به هیچ عنوان از نسخه های نال شده استفاده نکنید.

2. افزونه های قدیمی

گاهی درخواستی از وردپرس دارید و با کمی جسنجو در وب افزونه ای مناسب نیاز خود را پیدا می کنید، اما بدشانسی اینجاست که این افزونه ها مدت هاست آپدیت نشده است!

افزونه های با نسخه قدیمی
افزونه های قدیمی

به تاریخ آخرین به روزرسانی افزونه دقت کنید و از نصب افزونه هایی که بیش از 6 ماه از آخرین به روزسانی آن ها می گذرد، بپرهیزید.

از آنجایی که وردپرس با هر آپدیت خود باگ های امنیتی مختلف را برطرف می کند، افزونه ها نیز باید خود را با نسخه جدید هماهنگ کرده و در برابر نفوذ امن شوند.

به همین دلیل است که افزونه هایی که مدت زمان زیادی از آخرین به روزرسانی آن ها می گذرد، جزو افزونه های وردپرسی که نباید روی وب سایت خود نصب کنید هستند.

3. افزونه هایی با کارایی ساده

اگر می توانید یک کار کوچک را با کد نویسی و یا با کمک سایر افزونه هایی که نصب کرده اید انجام دهید، یک افزونه جدید نصب نکنید.

افزونه هایی مانند ایجاد جدول قیمت گذاری در وردپرس می توانند کدهای CSS و JS زیادی را در هدر و فوتر وب سایت شما ایجاد کرده و سبب سنگینی سایتتان شوند،علاوه بر این می توانید با کمک صفحه سازی مانند ویژوال کامپوزر یا المنتور هم جداول قیمت گذاری ایجاد کنید.

4. افزونه ها از منابع ناشناس

همانطور که همیشه تاکید می کنم، تنها منبع دانلود افزونه های رایگان مخزن وردپرس است و برای دانلود افزونه های تجاری نیز باید از فروشگاه های معتبر استفاده کنید.

افزونه های موجود در منابع دیگر ممکن است حاوی کدهای مخرب بوده و وب سایت شما را ناامن کنند.

5. افزونه هایی که منابع زیادی مصرف می کنند

از جمله افزونه های وردپرسی که نباید روی وب سایت خود نصب کنید، افزونه هایی مانند ووکامرس، یوزر پرو و … هستند. این افزونه ها منابع زیادی از هاست شما را درگیر می کنند و تنها زمانی از آن ها استفاده کنید که واقعا به آن ها نیاز داشته و هاست قوی در اختیار دارید.

بیشتر مشکلاتی که در وب سایت های وردپرسی ایجاد می شوند، به دلیل نصب یکی از این 5 گروه افزونه هستند، پس در انتخاب و نصب افزونه در وب سایت خود دقت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *